Knallert klubber

I Danmark

Der findes knallert klubber rundt i hele Danmark og for næsten alle knallertmærker.

 

Hvorfor skal du være med i en klub!

Det er ikke noget krav om at du skal være med i klub for at have en vetaranknallert. Men der er mange gode grunde til at overveje dette.

Hvis du som eks. Har du en Puch Maxi, så er det oplagt at være i en Puch klub, da du så ville kunne få hjælp til alle tekniske udfordringer og en masse viden om din model. Dette er isæt en fordel, hvis du er ved at istandsætte en Puch og ønsker at den skal være så original så muligt, såsom hvad er farvekode på stellet eller forgaflen. Hvordan ledningsnettet skal samlers osv. Og så ikke at forglemme en masse hyggestunder på klubaftenerne og knallert traf på tværs af landet.

De fleste klubber har også en Facebook grubbe, sådan at hvis du ikke lige bor i nærheden af klubben. Så er det stadig muligt at få en masse hjælp derigennem.

Egen klub.

Hvis du eller I er en grubbe af mennesker som ønsker at lave jeres egen klub. Så skal I have udformet et sæt vedtægter. Hvorfor skal vi lave vedtægter tænker I måske. Det er ret nemt, fordi der er vedtaget ved lov at alle klubber og foreninger skal have et sæt klubvedtægterne efter §14.

Men det er ikke så svært og kræver ikke så meget som det lyder. Se hvordan Midtjysk Knallert Klub eller Sjællands Vetaranknallert Klub har klaret opgaven ved deres vedtægter.

Du kan også få hjælp til at lave vedtægterne ved at læse standardvedtægter for klubber.

 

Her er et udpluk af knallert klubber i Danmark.

google-site-verification=2lqW6Z0Lm-cVst0hQBrG-UmVTO9tFggSqnNwrmMD-Bc