knallertforsikring

Til scooter, knallert og veteranknallert

Forsikring dækker ikke ved uforsvarlig kørsel eller hvis knallert er tunet

Knallertforsikring

Det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring på sin knallert i Danmark.

Ifølge færdselsloven er det ejer af knallerten, som er ansvarlige for erstatning, hvis knallerten laver skade på andre personer eller ting.

Din forsikring skal dækker modpartens omkostninger, tab o.l. – tabt arbejdsfortjeneste, svie og smerte og tab af erhvervsevne. Den samlede erstatning kan blive rigtig store, men selv ved små ulykker kan erstatning være på mere end en halv million kr.

Ansvarsforsikringen dækker ikke skader på egen knallert eller knallertkøreren selv. Disse skader kan dækkes via en ulykkes- og kaskoforsikring, som ikke er lovpligtig.

Forsikring dækker ikke ved uforsvarlig kørsel eller hvis knallert er tunet. Du vil i disse tilfælde selv komme til betale hele erstatningen til modparten.

Veteran knallert forsikring

Hvis din knallert er over 25 år, vil de fleste forsikringsselskaber forsikrer den som veteran. Dette forudsætter dog, at du ikke bruger knallerten som daglidt transportmiddel og at den fremstår i original stand.

Næste alle forsikringsselskaber tilbyder at forsikre vetaranknallert. Hvis du vil have 3 gratis tilbud, vil det være en mulighed for at se hvordan de forskelle forsikringsselskaber prissætter vetaranknallert.

google-site-verification=2lqW6Z0Lm-cVst0hQBrG-UmVTO9tFggSqnNwrmMD-Bc